Contact | Mail
 
 
Persoonlijke begeleiding openbare weg
 

 Home

 Trainingen

Verhoogde Rijvaardigheid
en anti-slip Trainingen

Persoonlijke begeleiding openbare weg
Directiechauffeurs

 Mobiele Slipmat

 Incentives

 Kantelen

 Prive Trainingen

 Diensten

 Foto's

 Video's

 ARTT Hyves


Persoonlijke begeleiding openbare weg

Aan het "leren" autorijden wordt veel tijd en geld ingestoken, maar wanneer je daadwerkelijk je rijbewijs hebt gehaald sta je er alleen voor. Geen rijinstructeur die je begeleid of tips geeft. Men zegt dan ook dat je vanaf dat moment ook pas echt leert autorijden. Ondanks dat er steeds meer ongelukken gebeuren op de weg, ben je nog steeds niet verplicht om een "opfriscursus" te volgen. Iedere situatie is weer anders, zelfs al denk je de weg te kunnen dromen.

Naast de basisvaardigheden die worden geleerd tijdens je eerste rijlessen, vertelt de weg nog zoveel meer. De training persoonlijke begeleiding openbare weg gaat hier veel dieper op in. Tijdens deze training wordt er extra aandacht besteedt aan het lezen van de weg, defensief deelnemen aan het verkeer door te anticiperen en verkeersinzichtelijk rijden. Tijdig herkennen en juist inschatten van verkeerssituaties zorgen voor zekerheid en veiligheid van de bestuurder.
De training bestaat uit een kort theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. Tijdens het praktijkgedeelte staan de volgende onderdelen centraal:

Inzicht in het verkeer door het lezen van de weg
Voertuigbeheersing door rem- en schakeltechniek
Tijdig herkennen en anticiperen op verkeersonveilige situaties
Defensief, maar toch ook vlot en economisch rijgedrag

 
Autorijtraining Tromp Twello | Tel.: +31(0)6-53162687 | Fax: +31(0)571-273121 | info@a-r-t-t.nl